Het Familiediner gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Familiediner gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Familiediner gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Het Familiediner te zien. Voor de laatste keer gaat Bert van Leeuwen langs bij familieleden die met elkaar in de clinch liggen, in de hoop de strijdbijl voor eens en voor altijd te begraven. VerzoeningspogingMisverstanden, ze komen in de beste families voor. Zo ook in de familie van Heaven en Rudy. Zij slaan de handen ineen voor een verzoeningspoging tussen Femke en haar broer Imke, die na de asverstrooiing van hun moeder al ruim zeven jaar geen contact meer hebben met elkaar. Lukt het Bert om hier verandering in te brengen? LimousineIn Het Familiediner onderzoekt Van Leeuwen wat er is misgegaan in de familie en hoe het weer goed kan komen. Ondertussen bereidt de chef-kok van het programma, Prins van den Bergh, samen met de aangever een diner. De grote vraag is of de familieleden verschijnen op het diner. Met de limousine worden de gasten opgehaald voor het diner: stappen ze in de limousine en zijn ze bereid de eerste stap tot elkaar te zetten? Bekijk ook Zien: Tijs van den Brink mislukt als nieuwe presentator Het Familiediner Bekijk deze video » Eerste beelden nieuw seizoen Het Familiediner: ‘Stomme koe, stomme kut’ Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Het Familiediner te zien. Voor de laatste keer gaat Bert van Leeuwen langs bij familieleden die met elkaar in de clinch liggen, in de hoop de strijdbijl voor eens en voor altijd te begraven.

Verzoeningspoging
Misverstanden, ze komen in de beste families voor. Zo ook in de familie van Heaven en Rudy. Zij slaan de handen ineen voor een verzoeningspoging tussen Femke en haar broer Imke, die na de asverstrooiing van hun moeder al ruim zeven jaar geen contact meer hebben met elkaar. Lukt het Bert om hier verandering in te brengen?

Limousine
In Het Familiediner onderzoekt Van Leeuwen wat er is misgegaan in de familie en hoe het weer goed kan komen. Ondertussen bereidt de chef-kok van het programma, Prins van den Bergh, samen met de aangever een diner. De grote vraag is of de familieleden verschijnen op het diner. Met de limousine worden de gasten opgehaald voor het diner: stappen ze in de limousine en zijn ze bereid de eerste stap tot elkaar te zetten?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het Familiediner

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV