Geniet van top-5 mooiste punten Federer tijdens Indian Wells

Geniet van top-5 mooiste punten Federer tijdens Indian Wells

Geniet van top-5 mooiste punten Federer tijdens Indian Wells Roger Federer verloor weliswaar de finale van de Indian Wells 2018. Toch trakteerde de Zwitserse nummer één van de wereld het publiek menigmaal op subliem tennis. Geniet van mee van de mooiste punten van Federer tijdens de Indian Wells. In een andere video zie je de 'slechtste overwinningsspeech ooit' van de 20-jarige Japanse winnares van de Indian Wells, Naomi Osaka.
Tennis :

Roger Federer verloor weliswaar de finale van de Indian Wells 2018. Toch trakteerde de Zwitserse nummer één van de wereld het publiek menigmaal op subliem tennis. Geniet van mee van de mooiste punten van Federer tijdens de Indian Wells. In een andere video zie je de 'slechtste overwinningsspeech ooit' van de 20-jarige Japanse winnares van de Indian Wells, Naomi Osaka.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Geniet van top-5 mooiste punten Federer tijdens Indian Wells of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: tennis, finale, roger federer, osaka, top 5, wells, indian wells, video, publiek

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.