Maandag in Chateau Meiland waarom Martien uit de kleren moet

Maandag in Chateau Meiland waarom Martien uit de kleren moet

Maandagavond zien we weer een fraai staaltje van Martien Meilands onhandigheid in een nieuwe aflevering van Chateau Meiland. Hij denkt prima een witte blouse over zijn outfit heen aan te kunnen trekken, om te zien hoe dat staat bij een lichtblauw colbertje. Helaas, aan het einde van het geduw en getrek roepen Erica en Maxime in koor: "Ja, wel de kleren uit!"

Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder:

Maandag in <em>Chateau Meiland</em> waarom <em>Martien</em> uit de kleren moet Maandagavond zien we weer een fraai staaltje van Martien Meilands onhandigheid in een nieuwe aflevering van Chateau Meiland. Hij denkt prima een witte blouse over zijn outfit heen aan te kunnen trekken, om te zien hoe dat staat bij een lichtblauw colbertje. Helaas, aan het einde van het geduw en getrek roepen Erica en Maxime in koor: "Ja, wel de kleren uit!" Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder: Chateau Meiland is wekelijks op maandagavond om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook In Shownieuws: Maxime Meiland laat op Instagram haar nieuwe huis zien (video) Bekijk deze video » Erica bekvecht met Martien om mega zwembad: "Jij hebt grootheidswaanzin" Bekijk deze video »

Chateau Meiland is wekelijks op maandagavond om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Actuele video's

Meer actuele video's