Expeditie Robinson gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Expeditie Robinson gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Expeditie Robinson gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is de derde aflevering van dit seizoen van Expeditie Robinson te zien op RTL 4. Fans zullen er reikhalzend naar uitkijken, want wat zijn de gevolgen van de geniepige actie die Marion Pauw vorige week uithaalde? Alle fragmenten uit deze uitzending Bekijk Harry Piekema's ochtendritueel in Expeditie Robinson: "Chinese traditie" Bekijk deze video » Zien: Chatilla van Grinsven krijgt volle laag van Expeditie Robinson-afvaller Susan Radder Bekijk deze video » Expeditie Robinson: Niek Roozen krijgt medische behandeling na eten van giftige knol Bekijk deze video » Zien: loodzware uithoudingsproef in Expeditie Robinson met snijdende touwen Bekijk deze video » EtenThrillerschrijfster Marion Pauw maakte de tongen los op social media door haar bijzondere acties en uitspraken én het feit dat ze bijna de complete voedselvoorraad van Kamp Noord heeft meegenomen in haar tas - uit angst dat ze mogelijk zonder eten zou komen te zitten op Afvallerseiland. Vanavond wordt de diefstal van Marion ontdekt. Dit zorgt voor heftige emoties en vooral: honger. CaptainHet spel gaat echter ook gewoon verder en de teams zijn wederom in rep en roer als er weer flessenpost aanspoelt. Ze krijgen opnieuw de opdracht om een captain aan te wijzen, dit keer iemand "met gevoel voor balans die zich niet laat kisten". Deze drie captains nemen het weer tegen elkaar op. Zij leveren een lange strijd met een verrassende uitkomst... Bekijk ook Marion Pauw reageert op 'stelen' in Expeditie Robinson: "Heerlijk zoete wraak" (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: Marion Pauw voelde zich buitengesloten in Expeditie Robinson Bekijk deze video »
Uitzending :
Expeditie Robinson gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Maandag 12 september 2022 om 22:09

Vanavond is de derde aflevering van dit seizoen van Expeditie Robinson te zien op RTL 4. Fans zullen er reikhalzend naar uitkijken, want wat zijn de gevolgen van de geniepige actie die Marion Pauw vorige week uithaalde?

Eten
Thrillerschrijfster Marion Pauw maakte de tongen los op social media door haar bijzondere acties en uitspraken én het feit dat ze bijna de complete voedselvoorraad van Kamp Noord heeft meegenomen in haar tas - uit angst dat ze mogelijk zonder eten zou komen te zitten op Afvallerseiland. Vanavond wordt de diefstal van Marion ontdekt. Dit zorgt voor heftige emoties en vooral: honger.

Captain
Het spel gaat echter ook gewoon verder en de teams zijn wederom in rep en roer als er weer flessenpost aanspoelt. Ze krijgen opnieuw de opdracht om een captain aan te wijzen, dit keer iemand "met gevoel voor balans die zich niet laat kisten". Deze drie captains nemen het weer tegen elkaar op. Zij leveren een lange strijd met een verrassende uitkomst...

Bekijk hier alle video's en artikelen van Expeditie Robinson

Actuele video's

Meer actuele video's