Zien: Chatilla van Grinsven krijgt volle laag van Expeditie Robinson-afvaller Susan Radder

Zien: Chatilla van Grinsven krijgt volle laag van Expeditie Robinson-afvaller Susan Radder

Al sinds het begin der tijden is Expeditie Robinson een spel van bondjes en backstabbing. Dit seizoen lijken die praktijken nóg eerder te beginnen, want bij Team Groen wordt volop gekonkeld. Het resultaat: Susan Radder moet naar huis en de "schijnheilige" Chatilla van Grinsven krijgt de volle laag.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Chatilla van Grinsven</em> krijgt volle laag van <em>Expeditie Robinson</em>-afvaller Susan Radder Al sinds het begin der tijden is Expeditie Robinson een spel van bondjes en backstabbing. Dit seizoen lijken die praktijken nóg eerder te beginnen, want bij Team Groen wordt volop gekonkeld. Het resultaat: Susan Radder moet naar huis en de "schijnheilige" Chatilla van Grinsven krijgt de volle laag. Lees verder onder de video. Tranen met tuitenEerder in de aflevering heeft Chatilla in het bijzijn van Kirsten Westrik én Susan haar zorgen geuit over hun bondje. Daarbij moest vooral Susan het ontgelden. Vervolgens besloot Chatilla zelf het bondje overhoop te helpen door aan te pappen met andere teamgenoten. Dat schoot volledigin het verkeerde keelgat bij Susan; toen Chatilla haar vastpakte en zei dat ze "een topper" was, wilde ze daar niets van weten. In gesprek met Rick Brandsteder en Nicolette Kluijver haalt ze nogmaals uit naar Chatilla. Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.
Expeditie Robinson :
Zien: Chatilla van Grinsven krijgt volle laag van Expeditie Robinson-afvaller Susan Radder

Tranen met tuiten
Eerder in de aflevering heeft Chatilla in het bijzijn van Kirsten Westrik én Susan haar zorgen geuit over hun bondje. Daarbij moest vooral Susan het ontgelden. Vervolgens besloot Chatilla zelf het bondje overhoop te helpen door aan te pappen met andere teamgenoten. Dat schoot volledigin het verkeerde keelgat bij Susan; toen Chatilla haar vastpakte en zei dat ze "een topper" was, wilde ze daar niets van weten. In gesprek met Rick Brandsteder en Nicolette Kluijver haalt ze nogmaals uit naar Chatilla.

Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's