Expeditie Robinson: Niek Roozen krijgt medische behandeling na eten van giftige knol

Expeditie Robinson: Niek Roozen krijgt medische behandeling na eten van giftige knol

<em>Expeditie Robinson</em>: Niek Roozen krijgt medische behandeling na eten van giftige knol Niek Roozen was de grote pechvogel in de aflevering van Expeditie Robinson van maandag. Zijn teamgenoten vonden een eetbare knol op het eiland, maar wel eentje met een gebruiksaanwijzing: hij is hartstikke giftig en moet zeker een uur gekookt worden voor hij eetbaar is. Niek was hier blijkbaar niet van op de hoogte en neemt vol vertrouwen een hapje van de knol. Het veroorzaakt een extreme allergische reactie. Hij kan niet meer slikken, heeft veel pijn en staat te kwijlen op het strand. Medische verzorging is dringend nodig, maar gelukkig gaat 'papa' Harry Piekema mee. Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.
Expeditie Robinson :
Expeditie Robinson: Niek Roozen krijgt medische behandeling na eten van giftige knol

Niek Roozen was de grote pechvogel in de aflevering van Expeditie Robinson van maandag. Zijn teamgenoten vonden een eetbare knol op het eiland, maar wel eentje met een gebruiksaanwijzing: hij is hartstikke giftig en moet zeker een uur gekookt worden voor hij eetbaar is. Niek was hier blijkbaar niet van op de hoogte en neemt vol vertrouwen een hapje van de knol. Het veroorzaakt een extreme allergische reactie. Hij kan niet meer slikken, heeft veel pijn en staat te kwijlen op het strand. Medische verzorging is dringend nodig, maar gelukkig gaat 'papa' Harry Piekema mee.

Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's