Shownieuws: "Matthijs van Nieuwkerk is geïrriteerd weggelopen bij première Wolf"

Shownieuws: "Matthijs van Nieuwkerk is geïrriteerd weggelopen bij première Wolf"

Dinsdag 13 september 2022 om 10:15

Matthijs van Nieuwkerk en zijn partner Martha hebben het duidelijk erg leuk samen. Op de rode loper van de première van documentaire Wolf zijn ze stralend gespot, vertelt Shownieuws. Ook liep hij geïrriteerd weg toen er een vraag werd gesteld die hij niet wilde beantwoorden. Bekijk de Shownieuws-video met o.a. Matthijs hieronder.

Niemand minder dan Matthijs van Nieuwkerk verzorgt de voice-over van de film Wolf, die vanaf donderdag 15 september te zien is in de Nederlandse bioscopen.

<em>Shownieuws</em>: &quot;Matthijs van Nieuwkerk is geïrriteerd weggelopen bij première <em>Wolf</em>&quot; Matthijs van Nieuwkerk en zijn partner Martha hebben het duidelijk erg leuk samen. Op de rode loper van de première van documentaire Wolf zijn ze stralend gespot, vertelt Shownieuws. Ook liep hij geïrriteerd weg toen er een vraag werd gesteld die hij niet wilde beantwoorden. Bekijk de Shownieuws-video met o.a. Matthijs hieronder. Niemand minder dan Matthijs van Nieuwkerk verzorgt de voice-over van de film Wolf, die vanaf donderdag 15 september te zien is in de Nederlandse bioscopen. Bekijk ook Matthijs van Nieuwkerk over studie prinses Amalia: "Lijkt mij ontzettend interessant" Bekijk deze video » Zien: Prinses Amalia gespot op introductiedag universiteit met beveiliger Bekijk deze video »
Show :

Actuele video's

Meer actuele video's