De Avondshow met Arjen Lubach: mascotte sc Heerenveen bedreigt zijn club

De Avondshow met Arjen Lubach: mascotte sc Heerenveen bedreigt zijn club

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 12 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Avondshow met Arjen Lubach</em>: mascotte sc Heerenveen bedreigt zijn club Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 12 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Op maandagavond bespreken Arjen Lubach en Diederik Smit het sportweekend na in De Avondshow met Arjen Lubach. Daarbij kan het volgens Smit maar over één onderwerp gaan: de rechtszaak tussen sc Heerenveen en mascotte Heero. Die laatste blijkt nogal wat op zijn kerfstok te hebben - althans, in de ogen van het bestuur van Heerenveen. Zo schijnt hij de club bedreigd te hebben door te zeggen dat er "een bom onder ligt" en dat hij de club kan "maken of breken". Hoe eindigt deze soap? Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
De Avondshow met Arjen Lubach: mascotte sc Heerenveen bedreigt zijn club

Op maandagavond bespreken Arjen Lubach en Diederik Smit het sportweekend na in De Avondshow met Arjen Lubach. Daarbij kan het volgens Smit maar over één onderwerp gaan: de rechtszaak tussen sc Heerenveen en mascotte Heero. Die laatste blijkt nogal wat op zijn kerfstok te hebben - althans, in de ogen van het bestuur van Heerenveen. Zo schijnt hij de club bedreigd te hebben door te zeggen dat er "een bom onder ligt" en dat hij de club kan "maken of breken". Hoe eindigt deze soap?

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's