Strenge Wesley Sneijder in Andy vs. Wesley: "Als jullie maar fit zijn" (video)

Strenge Wesley Sneijder in Andy vs. Wesley: "Als jullie maar fit zijn" (video)

Gisteren, maandag 12 september, zagen we na Veroncia Offside een aflevering van Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse. Zie hieronder een fragment met Wesley Sneijder die in Utrecht een groep amateurvoetballers traint. Hij heeft er zin in: "Gisteren een drankje gedaan of niet? Als jullie maar fit zijn", zegt Wesley streng.

Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse is elke maandag om 21:30 uur te zien op Veronica. Je kunt vanaf dan alle afleveringen en de leukste fragmenten van Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse terugkijken.

Strenge Wesley Sneijder in <em>Andy vs. Wesley</em>: &quot;Als jullie maar fit zijn&quot; (video) Gisteren, maandag 12 september, zagen we na Veroncia Offside een aflevering van Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse. Zie hieronder een fragment met Wesley Sneijder die in Utrecht een groep amateurvoetballers traint. Hij heeft er zin in: "Gisteren een drankje gedaan of niet? Als jullie maar fit zijn", zegt Wesley streng. Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse is elke maandag om 21:30 uur te zien op Veronica. Je kunt vanaf dan alle afleveringen en de leukste fragmenten van Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse terugkijken. Bekijk ook Veronica Offside gemist? Gefrustreerde Van Nistelrooij: "Weet jij wel wie er bij RKC spelen?" (video) Bekijk deze video » Telefoongesprek Andy vs Wesley: Andy van der Meijde vraagt naar seksleven Wesley Sneijder Bekijk deze video »
TV :
Strenge Wesley Sneijder in Andy vs. Wesley: "Als jullie maar fit zijn" (video)

Actuele video's

Meer actuele video's