Woke Tim Hofman voelt zich aangevallen door Dilan Yeşilgöz-Zegerius en reageert woest

Woke Tim Hofman voelt zich aangevallen door Dilan Yeşilgöz-Zegerius en reageert woest

Dinsdag 13 september 2022 om 12:18

Deug-BN'er Tim Hofman heeft met afgrijzen kennis genomen van de aanval van Dilan Yeşilgöz-Zegerius, minister van Justitie en Veiligheid, op 'zijn' wokisme. De kern van het vrij duidelijke verhaal van Yeşilgöz, die juist opkomt voor het recht op vrije meningsuiting, lijkt Hofman in zijn woede volledig te ontgaan.

VVD-haat
De presentator grijpt de uitspraken van de minister vooral al aan om zijn haat jegens de VVD nog maar eens ten toon te spreiden: 'Hele grote mond voor iemand die zit bij een partij waar democratische waarden in volledige hoedanigheid door de plee gespoeld zijn. Toeslagenaffaire. functie elders. lobbyende minister. Kamer voorliegen. smsjes wissen. geen actieve herinneringen.'

Een aantal van de reacties van Tim Hofman op de uitspraken van Dilan Yeşilgöz-Zegerius lees je hieronder

Woke <em>Tim Hofman</em> voelt zich aangevallen door Dilan Yeşilgöz-Zegerius en reageert woest Deug-BN'er Tim Hofman heeft met afgrijzen kennis genomen van de aanval van Dilan Yeşilgöz-Zegerius, minister van Justitie en Veiligheid, op 'zijn' wokisme. De kern van het vrij duidelijke verhaal van Yeşilgöz, die juist opkomt voor het recht op vrije meningsuiting, lijkt Hofman in zijn woede volledig te ontgaan. VVD-haatDe presentator grijpt de uitspraken van de minister vooral al aan om zijn haat jegens de VVD nog maar eens ten toon te spreiden: 'Hele grote mond voor iemand die zit bij een partij waar democratische waarden in volledige hoedanigheid door de plee gespoeld zijn. Toeslagenaffaire. functie elders. lobbyende minister. Kamer voorliegen. smsjes wissen. geen actieve herinneringen.' Een aantal van de reacties van Tim Hofman op de uitspraken van Dilan Yeşilgöz-Zegerius lees je hieronder Bekijk ook Jinek: Dilan Yesilgöz hekelt wokisme en cancelcultuur Bekijk deze video » Huub Stapel slacht Schiphol-directeur Benschop: 'Schop onder zijn hol en salaris terugbrengen' (Jinek) Bekijk deze video »
Nieuws :
Woke Tim Hofman voelt zich aangevallen door Dilan Yeşilgöz-Zegerius en reageert woest


Actuele video's

Meer actuele video's