Woensdag in De Bodyguard: Wie houdt het hoofd boven water?

Woensdag in De Bodyguard: Wie houdt het hoofd boven water?

In een nieuwe aflevering van De Bodyguard staat de acht overgebleven kandidaten weer een aantal loodzware oefeningen te wachten. Zoals zwemmen onder extreme stress. Wie houdt het hoofd boven water? Bekijk fragmenten van de nieuwe aflevering (14 september) hieronder.

Woensdag in <em>De Bodyguard</em>: Wie houdt het hoofd boven water? In een nieuwe aflevering van De Bodyguard staat de acht overgebleven kandidaten weer een aantal loodzware oefeningen te wachten. Zoals zwemmen onder extreme stress. Wie houdt het hoofd boven water? Bekijk fragmenten van de nieuwe aflevering (14 september) hieronder. Het nieuwe programma De Bodyguard is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De Bodyguard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Bodyguard afl. 2: Wordt de druk achter het stuur Oscar teveel? Bekijk deze video » De Bodyguard: deuren openen met blaffende honden in je nek Bekijk deze video »
TV :
Woensdag in De Bodyguard: Wie houdt het hoofd boven water?

Het nieuwe programma De Bodyguard is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De Bodyguard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's