Shownieuws gemist? Snelle, Miss Montreal en Rolf Sanchez juryleden Ministars (video)

Shownieuws gemist? Snelle, Miss Montreal en Rolf Sanchez juryleden Ministars (video)

<em>Shownieuws</em> gemist? Snelle, Miss Montreal en Rolf Sanchez juryleden <em>Ministars</em> (video) De juryleden van het nieuwe programma Ministars zijn bekendgemaakt: Snelle, Miss Montreal en Rolf Sanchez. In het feelgood-programma gaat voor een aantal piepjonge zangtalenten een droom in vervulling: ze zingen videoduetten met de allergrootste sterren uit binnen- en buitenland. Het beste zangtalent wint 25.000 euro. Ministars is vanaf het voorjaar van 2023 te zien op SBS6. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Shownieuws: "Matthijs van Nieuwkerk is geïrriteerd weggelopen bij première Wolf" Bekijk deze video » Shownieuws: Loretta Schrijver vond eerste Koffietijd-uitzending na ziekte spannend Bekijk deze video » Bloeit er liefde in Een Jaar Van Je Leven? Bekijk de eerste kus in het huis Bekijk deze video » Bridget Maasland viert verjaardag van zoon met sexy foto: "Gefeliciteerd Mees!" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De juryleden van het nieuwe programma Ministars zijn bekendgemaakt: Snelle, Miss Montreal en Rolf Sanchez. In het feelgood-programma gaat voor een aantal piepjonge zangtalenten een droom in vervulling: ze zingen videoduetten met de allergrootste sterren uit binnen- en buitenland. Het beste zangtalent wint 25.000 euro.

Ministars is vanaf het voorjaar van 2023 te zien op SBS6. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's