Lang Leve de Liefde: vervolgen Maurice en Cynthia hun geknuffel in de slaapkamer? (video)

Lang Leve de Liefde: vervolgen Maurice en Cynthia hun geknuffel in de slaapkamer? (video)

Dinsdag 13 september 2022 om 22:53

De vrijgezellen Maurice en Cynthia staan te knuffelen in de slaapkamer. Maurice probeert een kusje te stelen maar, zo legt Cynthia later uit, dat benauwde haar wel. Desondanks lijkt Maurice het toch te zien zitten met Cynthia maar of dat wederzijds is? Als het aan hem ligt, gaan de twee hun date in het Lang Leve de Liefde-huis verlengen.

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: vervolgen Maurice en Cynthia hun geknuffel in de slaapkamer? (video) De vrijgezellen Maurice en Cynthia staan te knuffelen in de slaapkamer. Maurice probeert een kusje te stelen maar, zo legt Cynthia later uit, dat benauwde haar wel. Desondanks lijkt Maurice het toch te zien zitten met Cynthia maar of dat wederzijds is? Als het aan hem ligt, gaan de twee hun date in het Lang Leve de Liefde-huis verlengen. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Chantal geeft hints aan Rik en vraagt om kus of knuffel (video) Bekijk deze video » Viert de romantiek vanavond in Lang Leve de Liefde hoogtij of niet? (video) Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's