RTL Boulevard gemist? Blunder tijdens Emmy Awards: Olivia Newton-John 'vergeten'

RTL Boulevard gemist? Blunder tijdens Emmy Awards: Olivia Newton-John 'vergeten'

<em>RTL Boulevard</em> gemist? Blunder tijdens <em>Emmy Awards</em>: Olivia Newton-John 'vergeten' Het zijn de Oscars van de televisiewereld, de Emmy Awards. Het prijzenbal genoot dit jaar haar 74ste editie en de glitter en glamour spatte er voor de show op de rode loper er al vanaf. Comedyserie Ted Lasso en vooral The White Lotus waren de grote winnaars van de avond en er werd Emmy-geschiedenis geschreven door Squid Game en actrice Zendaya. Maar volgens liefhebbers ontbrak er één ding: waar was het 'in memoriam'-blokje voor de overleden Olivia Newton-John? RTL Boulevard geeft antwoord. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard gemist? Blunder tijdens Emmy Awards: Olivia Newton-John 'vergeten'

Het zijn de Oscars van de televisiewereld, de Emmy Awards. Het prijzenbal genoot dit jaar haar 74ste editie en de glitter en glamour spatte er voor de show op de rode loper er al vanaf. Comedyserie Ted Lasso en vooral The White Lotus waren de grote winnaars van de avond en er werd Emmy-geschiedenis geschreven door Squid Game en actrice Zendaya. Maar volgens liefhebbers ontbrak er één ding: waar was het 'in memoriam'-blokje voor de overleden Olivia Newton-John? RTL Boulevard geeft antwoord.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's