Heftige beelden: kasteel staat blank in Familie Gillis: massa is kassa

Heftige beelden: kasteel staat blank in Familie Gillis: massa is kassa

Dinsdag 13 september 2022 om 22:11

Vanavond in een spiksplinternieuwe aflevering van Familie Gillis: massa is kassa zien we dat Peters kantoor ramvol staat met Harleys en jukeboxen. Deze zouden misschien beter naar zijn kasteel verplaatst kunnen worden. Alleen de verbouwing is nog lang niet klaar. En catastrofe: het kasteel is ook nog eens lek. Bekijk de beelden hieronder.

Heftige beelden: kasteel staat blank in <em>Familie Gillis: massa is kassa</em> Vanavond in een spiksplinternieuwe aflevering van Familie Gillis: massa is kassa zien we dat Peters kantoor ramvol staat met Harleys en jukeboxen. Deze zouden misschien beter naar zijn kasteel verplaatst kunnen worden. Alleen de verbouwing is nog lang niet klaar. En catastrofe: het kasteel is ook nog eens lek. Bekijk de beelden hieronder. Familie Gillis: massa is kassa is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Familie Gillis: massa is kassa is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's