Zien: Mick van Wely vertelt in Op1 over doorbraak in zaak Sumantha Bansi

Zien: Mick van Wely vertelt in Op1 over doorbraak in zaak Sumantha Bansi

Dinsdag 13 september 2022 om 23:26

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 13 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Zien: <em>Mick van Wely</em> vertelt in <em>Op1</em> over doorbraak in zaak <em>Sumantha Bansi</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 13 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De, voor de moord op de vier jaar geleden verdwenen studente Sumantha Bansi, veroordeelde Manodj B. heeft eindelijk de locatie van haar stoffelijke resten prijs gegeven. Journalist Mick van Wely volgde de zaak op de voet terwijl zij eigenlijk heel weinig aandacht kreeg. Volgens van Wely heeft dat verschillende oorzaken, hij noemt deze 'de harde wetten van het nieuws'. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Mick van Wely vertelt in Op1 over doorbraak in zaak Sumantha Bansi

De, voor de moord op de vier jaar geleden verdwenen studente Sumantha Bansi, veroordeelde Manodj B. heeft eindelijk de locatie van haar stoffelijke resten prijs gegeven. Journalist Mick van Wely volgde de zaak op de voet terwijl zij eigenlijk heel weinig aandacht kreeg. Volgens van Wely heeft dat verschillende oorzaken, hij noemt deze 'de harde wetten van het nieuws'.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's