Johan Derksen hekelt columns Angela de Jong over John de Mol (Vandaag Inside)

Johan Derksen hekelt columns Angela de Jong over John de Mol (Vandaag Inside)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 13 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> hekelt columns <em>Angela de Jong</em> over <em>John de Mol</em> (<em>Vandaag Inside</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 13 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. In Vandaag Inside is AD-columniste Angela de Jong weer te gast. Johan Derksen beschuldigt haar ervan dat zij alles aanpakt om John de Mol in een kwaad daglicht te zetten. De Jong vraagt zich af waarom hij wakker zou liggen van de mening van een huisvrouwtje uit Rotterdam? Derksen ligt daar niet wakker van en vervolgt: "Kijk, je mag best een pissig columpje schrijven..." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In Vandaag Inside is AD-columniste Angela de Jong weer te gast. Johan Derksen beschuldigt haar ervan dat zij alles aanpakt om John de Mol in een kwaad daglicht te zetten. De Jong vraagt zich af waarom hij wakker zou liggen van de mening van een huisvrouwtje uit Rotterdam? Derksen ligt daar niet wakker van en vervolgt: "Kijk, je mag best een pissig columpje schrijven..."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's