Zien: woke-koning Arjen Lubach voelt zich aangevallen door Dilan Yeşilgöz

Zien: woke-koning Arjen Lubach voelt zich aangevallen door Dilan Yeşilgöz

Uiteraard kon ook Arjen Lubach, samen met Tim Hofman de woke-koning van de Nederlandse televisie, niet voorbijgaan aan de HJ Schoo-lezing van Dilan Yeşilgöz, minister van Justitie en Veiligheid. Volgens Lubach is het bizar dat Yeşilgöz het "wokisme" eerder als bedreiging noemt dan "extremistische complotdenkers die de regering omver willen werpen".

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 13 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Zien: woke-koning <em>Arjen Lubach</em> voelt zich aangevallen door <em>Dilan Yeşilgöz</em> Uiteraard kon ook Arjen Lubach, samen met Tim Hofman de woke-koning van de Nederlandse televisie, niet voorbijgaan aan de HJ Schoo-lezing van Dilan Yeşilgöz, minister van Justitie en Veiligheid. Volgens Lubach is het bizar dat Yeşilgöz het "wokisme" eerder als bedreiging noemt dan "extremistische complotdenkers die de regering omver willen werpen". Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 13 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Chipskruimels vs. Adolf HitlerLubach probeert enige nuance aan te brengen in zijn betoog door te stellen dat hij best gelooft dat "sommige activisten doorschieten en steeds maar oproepen om anderen te cancelen". Vervolgens komt hij echter met een bijzondere vergelijking om de tegenstelling tussen woke-activisten en extreme complotdenkers: "Het is zó niet te vergelijken! Er zijn twee dingen waar ik een hekel aan heb: chipskruimels in bed en Adolf Hitler." We hadden van Lubach natuurlijk niet anders verwacht. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: woke-koning Arjen Lubach voelt zich aangevallen door Dilan Yeşilgöz

Chipskruimels vs. Adolf Hitler
Lubach probeert enige nuance aan te brengen in zijn betoog door te stellen dat hij best gelooft dat "sommige activisten doorschieten en steeds maar oproepen om anderen te cancelen". Vervolgens komt hij echter met een bijzondere vergelijking om de tegenstelling tussen woke-activisten en extreme complotdenkers: "Het is zó niet te vergelijken! Er zijn twee dingen waar ik een hekel aan heb: chipskruimels in bed en Adolf Hitler." We hadden van Lubach natuurlijk niet anders verwacht.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's