Schokkende beelden: Gwen Stefani verbijstert fans met onherkenbaar uiterlijk

Schokkende beelden: Gwen Stefani verbijstert fans met onherkenbaar uiterlijk

Zangeres Gwen Stefani stond van 1995 tot 2007 aan de top van de muzikale piramide. Eerst als frontvrouw van No Doubt, later als succesvol soloartiest. Daarna werd het stil - afgezien van een rol als jurylid in The Voice en haar huwelijk met collega-coach Blake Shelton. Nu dook Stefani weer op in de talkshow van Seth Meyers. Fans zijn geschokt.

Lees verder onder de video.

Schokkende beelden: <em>Gwen Stefani</em> verbijstert fans met onherkenbaar uiterlijk Zangeres Gwen Stefani stond van 1995 tot 2007 aan de top van de muzikale piramide. Eerst als frontvrouw van No Doubt, later als succesvol soloartiest. Daarna werd het stil - afgezien van een rol als jurylid in The Voice en haar huwelijk met collega-coach Blake Shelton. Nu dook Stefani weer op in de talkshow van Seth Meyers. Fans zijn geschokt. Lees verder onder de video. OnherkenbaarWe kennen Stefani als beeldschone, stoere rockchick en wereldhits als 'Don't Speak', 'Just a Girl', 'It's My Life', 'Hollaback Girl' en 'The Sweet Escape' - maar daar lijkt weinig meer van over. De Amerikaanse zangeres is totaal onherkenbaar na mislukte plastische chirurgie. Veel mensen spreken hun teleurstelling uit en verwijten Stefani dat ze niet op een gracieuze manier ouder wordt. Bekijk de bizarre beelden van Gwen Stefani hierboven. Bekijk ook Discussie in Jinek: heeft het zin om leeftijdsgrens voor botox te verhogen? Bekijk deze video » Op1 gemist? Tom Decates ziet verminkte mensen na plastische chirurgie: "Verdrietig" Bekijk deze video »
Entertainment :
Schokkende beelden: Gwen Stefani verbijstert fans met onherkenbaar uiterlijk

Onherkenbaar
We kennen Stefani als beeldschone, stoere rockchick en wereldhits als 'Don't Speak', 'Just a Girl', 'It's My Life', 'Hollaback Girl' en 'The Sweet Escape' - maar daar lijkt weinig meer van over. De Amerikaanse zangeres is totaal onherkenbaar na mislukte plastische chirurgie. Veel mensen spreken hun teleurstelling uit en verwijten Stefani dat ze niet op een gracieuze manier ouder wordt.

Bekijk de bizarre beelden van Gwen Stefani hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV