Quincy in Een Jaar van je Leven: 'Mijn spieren worden opgevreten'

Quincy in Een Jaar van je Leven: 'Mijn spieren worden opgevreten'

Het gebrek aan voldoende eten breekt Quincy letterlijk op, zo vertelt hij aan Martin: 'Dat basis eten zorgt ervoor dat ik alleen maar meer afval. De pijn die ik voel en de tintelingen... dat is gewoon geen vet meer. Dat zijn mijn spieren die worden opgevreten.'

Bekijk het fragment van Een Jaar van je Leven hieronder

Quincy in <em>Een Jaar van je Leven</em>: 'Mijn spieren worden opgevreten' Het gebrek aan voldoende eten breekt Quincy letterlijk op, zo vertelt hij aan Martin: 'Dat basis eten zorgt ervoor dat ik alleen maar meer afval. De pijn die ik voel en de tintelingen... dat is gewoon geen vet meer. Dat zijn mijn spieren die worden opgevreten.' Bekijk het fragment van Een Jaar van je Leven hieronder Een Jaar Van Je Leven is iedere werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken op Videoland. Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven: Martin beticht Quincy van doorgeven code Bekijk deze video » De spanning stijgt tussen Quincy en Imadiddin: "WTF, je staat niet boven iedereen" (video) Bekijk deze video » Bloeit er liefde in Een Jaar Van Je Leven? Bekijk de eerste kus in het huis Bekijk deze video »

Een Jaar Van Je Leven is iedere werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken op Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's