Woensdag in De Bodyguard: overwint Tevin zijn angst voor hoogtes?

Woensdag in De Bodyguard: overwint Tevin zijn angst voor hoogtes?

Vanavond, woensdag 14 september, zien we weer een nieuwe aflevering van het WNL-programma De Bodyguard. Hierin staan de overgebleven kandidaten inclusief Tevin weer een aantal loodzware oefeningen te wachten. Overwint Tevin zijn angst voor hoogtes? We zien het vanavond in De Bodyguard. Bekijk een fragment hieronder.

Het nieuwe programma De Bodyguard is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De Bodyguard terugkijken bij Gids.tv.

Woensdag in <em>De Bodyguard</em>: overwint Tevin zijn angst voor hoogtes? Vanavond, woensdag 14 september, zien we weer een nieuwe aflevering van het WNL-programma De Bodyguard. Hierin staan de overgebleven kandidaten inclusief Tevin weer een aantal loodzware oefeningen te wachten. Overwint Tevin zijn angst voor hoogtes? We zien het vanavond in De Bodyguard. Bekijk een fragment hieronder. Het nieuwe programma De Bodyguard is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De Bodyguard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Bodyguard: deuren openen met blaffende honden in je nek Bekijk deze video » Woensdag in De Bodyguard: Wie houdt het hoofd boven water? Bekijk deze video »
TV :
Woensdag in De Bodyguard: overwint Tevin zijn angst voor hoogtes?

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV