Zus van omgebrachte Gino (9) schreeuwt tegen Donny M.: "Ooit zal ik je hebben!"

Zus van omgebrachte Gino (9) schreeuwt tegen Donny M.: "Ooit zal ik je hebben!"

Donny M. bekent dat hij Gino (9) heeft ontvoerd uit Kerkrade, hem seksueel heeft misbruikt, hem drugs heeft toegediend en hem daarna heeft gedood. Dat is woensdag 14 september bekend geworden tijdens de eerste, niet-inhoudelijke zitting in Maastricht in de zaak tegen de 22-jarige verdachte. Bekijk de beelden van de hoorzitting hieronder.

"Ooit zal ik je hebben"
De moeder van Gino gilt het uit tijdens in de rechtszaal en ook Gino's zus is zeer emotioneel bij deze zitting. Bekijk de Hart van Nederland- beelden hieronder. De zus van Gino schreeuwde aan het eind van de zitting naar de verdachte: "Ooit zal ik je hebben."

Bekijk hieronder de Hart van Nederland-video met beelden vanuit de rechtszaal.

Zus van omgebrachte <em>Gino (9)</em> schreeuwt tegen <em>Donny M.</em>: &quot;Ooit zal ik je hebben!&quot; Donny M. bekent dat hij Gino (9) heeft ontvoerd uit Kerkrade, hem seksueel heeft misbruikt, hem drugs heeft toegediend en hem daarna heeft gedood. Dat is woensdag 14 september bekend geworden tijdens de eerste, niet-inhoudelijke zitting in Maastricht in de zaak tegen de 22-jarige verdachte. Bekijk de beelden van de hoorzitting hieronder. "Ooit zal ik je hebben"De moeder van Gino gilt het uit tijdens in de rechtszaal en ook Gino's zus is zeer emotioneel bij deze zitting. Bekijk de Hart van Nederland- beelden hieronder. De zus van Gino schreeuwde aan het eind van de zitting naar de verdachte: "Ooit zal ik je hebben." Bekijk hieronder de Hart van Nederland-video met beelden vanuit de rechtszaal. Bekijk ook Hart van Nederland gemist? Moeder van overleden Gino zet gevoelens op rijm Bekijk deze video » Hartverscheurende beelden: moeder vermoorde Gino (9) gilt het uit in de rechtszaal Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV