Actrice Elisabeth Moss over The Handmaid's Tale-fans: "Het is opwindend"

Actrice Elisabeth Moss over The Handmaid's Tale-fans: "Het is opwindend"

Woensdag 14 september 2022 om 15:32

Goed nieuws voor de fans van The Handmaid's Tale, want ze hoeven nog maar één dag te wachten tot het nieuwe seizoen te zien is op Videoland. Na het vijfde seizoen, kunnen de fans zich opmaken voor het allerlaatste seizoen. RTL Boulevard sprak de hoofdrolspeelster Elisabeth Moss.

Droom
Elisabeth laat weten dat ze de reacties op de serie geweldig vindt en niet kan geloven dat er gewoon al vijf seizoenen zijn gemaakt: "Kan je geloven dat we een seizoen 5 maken? Het is opwindend. Het feit dat mensen het graag willen zien, is een droom." Bekijk het fragment met Elisabeth hieronder.

Weet je niet meer precies wat er in het vierde seizoen allemaal gebeurde? Fris je geheugen op.

Het nieuwe seizoen van The Handmaid's Tale is vanaf donderdag 15 september te zien bij Videoland. Lees hier waar je The Handmaid's Tale kunt streamen.

Actrice <em>Elisabeth Moss</em> over <em>The Handmaid's Tale</em>-fans: &quot;Het is opwindend&quot; Goed nieuws voor de fans van The Handmaid's Tale, want ze hoeven nog maar één dag te wachten tot het nieuwe seizoen te zien is op Videoland. Na het vijfde seizoen, kunnen de fans zich opmaken voor het allerlaatste seizoen. RTL Boulevard sprak de hoofdrolspeelster Elisabeth Moss. DroomElisabeth laat weten dat ze de reacties op de serie geweldig vindt en niet kan geloven dat er gewoon al vijf seizoenen zijn gemaakt: "Kan je geloven dat we een seizoen 5 maken? Het is opwindend. Het feit dat mensen het graag willen zien, is een droom." Bekijk het fragment met Elisabeth hieronder. Weet je niet meer precies wat er in het vierde seizoen allemaal gebeurde? Fris je geheugen op. Het nieuwe seizoen van The Handmaid's Tale is vanaf donderdag 15 september te zien bij Videoland. Lees hier waar je The Handmaid's Tale kunt streamen. Bekijk ook Zien: loodzware uithoudingsproef in Expeditie Robinson met snijdende touwen Bekijk deze video » Married at First Sight - Match or Mistake: Mark overstuur door appjes van Evelien Bekijk deze video »
Serie :
Actrice Elisabeth Moss over The Handmaid's Tale-fans: "Het is opwindend"

Actuele video's

Meer actuele video's