Zien: Leonardo DiCaprio (47) jaagt op Gigi Hadid (27), eindelijk vriendin boven de 25?

Zien: Leonardo DiCaprio (47) jaagt op Gigi Hadid (27), eindelijk vriendin boven de 25?

Zien: <em>Leonardo DiCaprio</em> (47) jaagt op <em>Gigi Hadid</em> (27), eindelijk vriendin boven de 25? Het begint inmiddels een running gag te worden: viert de piepjonge, beeldschone vriendin van topacteur Leonardo DiCaprio haar vijfentwintigste verjaardag, dan is het een kwestie van tijd voor ze aan de kant geschoven wordt. De ster uit films als Titanic en The Wolf of Wall Street lijkt het nu echter over een andere boeg te gooien. William Rutten weet namelijk te melden dat DiCaprio achter topmodel Gigi Hadid aanzit, de dochter van de Nederlandse Yolanda Hadid. Het meest schokkende aspect aan dit nieuwtje: Gigi Hadid is al 27, wat op de Schaal van DiCaprio dus als hoogbejaard geldt. Gaat de acteur zich eindelijk settelen? Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Constant Engels pratende Yolanda Hadid maakt het Eva Jinek lastig: "Ik ga live vertalen" Bekijk deze video » Twitter gaat los op Yolanda Hadid bij Jinek: "Praat gewoon Nederlands trut" Bekijk deze video »
Entertainment :
Donderdag 15 september 2022 om 08:41

Het begint inmiddels een running gag te worden: viert de piepjonge, beeldschone vriendin van topacteur Leonardo DiCaprio haar vijfentwintigste verjaardag, dan is het een kwestie van tijd voor ze aan de kant geschoven wordt. De ster uit films als Titanic en The Wolf of Wall Street lijkt het nu echter over een andere boeg te gooien. William Rutten weet namelijk te melden dat DiCaprio achter topmodel Gigi Hadid aanzit, de dochter van de Nederlandse Yolanda Hadid. Het meest schokkende aspect aan dit nieuwtje: Gigi Hadid is al 27, wat op de Schaal van DiCaprio dus als hoogbejaard geldt. Gaat de acteur zich eindelijk settelen?

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's