Samenvatting Manchester City - Borussia Dortmund (Champions League)

Samenvatting Manchester City - Borussia Dortmund (Champions League)

Samenvatting <em>Manchester City - Borussia Dortmund</em> (Champions League) Woensdag stond de kraker tussen Manchester City en Borussia Dortmund op het programma in Groep G van de Champions League. Het betekende een weerzien tussen City-spits Erling Haaland en zijn oude ploeg. Dortmund kwam in de 56ste minuut op voorsprong dankzij Engelsman Jude Bellingham, maar in de slotfase stelde City orde op zaken. John Stones tekende voor de gelijkmaker en in de 84ste minuut scoorde uitgerekend Haaland op schitterende wijze de winnende treffer. Bekijk de samenvatting van Manchester City - Borussia Dortmund hierboven. Lees en kijk alles over de Champions League op Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting Liverpool - Ajax (Champions League) Bekijk deze video » Samenvatting FC Barcelona - Viktoria Plzen (Champions League) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Manchester City - Borussia Dortmund (Champions League)
Thursday 15 September 2022 om 08:58

Woensdag stond de kraker tussen Manchester City en Borussia Dortmund op het programma in Groep G van de Champions League. Het betekende een weerzien tussen City-spits Erling Haaland en zijn oude ploeg. Dortmund kwam in de 56ste minuut op voorsprong dankzij Engelsman Jude Bellingham, maar in de slotfase stelde City orde op zaken. John Stones tekende voor de gelijkmaker en in de 84ste minuut scoorde uitgerekend Haaland op schitterende wijze de winnende treffer.

Bekijk de samenvatting van Manchester City - Borussia Dortmund hierboven. Lees en kijk alles over de Champions League op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's