Samenvatting Maccabi Haifa - Paris Saint-Germain (Champions League)

Samenvatting Maccabi Haifa - Paris Saint-Germain (Champions League)

Samenvatting <em>Maccabi Haifa - Paris Saint-Germain</em> (Champions League) Het sterrenensemble van Paris Saint-Germain ging woensdag op bezoek bij het Israëlische Maccabi Haifa, op papier één van de zwakste ploegen in de groepsfase van de Champions League. Des te groter was de verrassing dat Maccabi Haifa in de vierentwintigste minuut op voorsprong kwam via Nederlander Tjaronn Chery, die we nog kennen van zijn tijd bij onder meer ADO Den Haag en FC Groningen. Lionel Messi, Kylian Mbappé en Neymar stelden vervolgens orde op zaken: 1-3. Bekijk de samenvatting van Maccabi Haifa - Paris Saint-Germain hierboven. Lees en kijk alles over de Champions League op Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting Liverpool - Ajax (Champions League) Bekijk deze video » Samenvatting Manchester City - Borussia Dortmund (Champions League) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Maccabi Haifa - Paris Saint-Germain (Champions League)
Donderdag 15 september 2022 om 09:02

Het sterrenensemble van Paris Saint-Germain ging woensdag op bezoek bij het Israëlische Maccabi Haifa, op papier één van de zwakste ploegen in de groepsfase van de Champions League. Des te groter was de verrassing dat Maccabi Haifa in de vierentwintigste minuut op voorsprong kwam via Nederlander Tjaronn Chery, die we nog kennen van zijn tijd bij onder meer ADO Den Haag en FC Groningen. Lionel Messi, Kylian Mbappé en Neymar stelden vervolgens orde op zaken: 1-3.

Bekijk de samenvatting van Maccabi Haifa - Paris Saint-Germain hierboven. Lees en kijk alles over de Champions League op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's