Arjen Lubach dagdroomt over Johan Remkes: "Azuurblauwe ogen en soevereine haarlokken"

Arjen Lubach dagdroomt over Johan Remkes: "Azuurblauwe ogen en soevereine haarlokken"

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 14 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>Arjen Lubach</em> dagdroomt over <em>Johan Remkes</em>: &quot;Azuurblauwe ogen en soevereine haarlokken&quot; Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 14 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. In de speciale rubriek Profielportret van De Avondshow met Arjen Lubach besluit Lubach eens in het leven en de carrière van de nationale probleemoplosser Johan Remkes te duiken. Volgens Lubach zien we hem vaak op televisie en in de krant. "En, vaker dan we willen toegeven, in onze dagdromen - als onze gedachten afdwalen naar zijn azuurblauwe ogen en soevereine haarlokken, die welhaast van zilver lijken..." verzucht Lubach. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Arjen Lubach dagdroomt over Johan Remkes: "Azuurblauwe ogen en soevereine haarlokken"

In de speciale rubriek Profielportret van De Avondshow met Arjen Lubach besluit Lubach eens in het leven en de carrière van de nationale probleemoplosser Johan Remkes te duiken. Volgens Lubach zien we hem vaak op televisie en in de krant. "En, vaker dan we willen toegeven, in onze dagdromen - als onze gedachten afdwalen naar zijn azuurblauwe ogen en soevereine haarlokken, die welhaast van zilver lijken..." verzucht Lubach.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV