De Bodyguard: Redden deelnemers hun VIP uit het water?

De Bodyguard: Redden deelnemers hun VIP uit het water?

In de aflevering van gisteren moesten de kandidaten hun VIP uit het water redden. Zij kregen een kogelvrij vest overhandigd, van zo'n tien kilo zwaar. Niet gekeken naar De Bodyguard? Bekijk dan hieronder het fragment terug. Nemen de deelnemers in een split second de juiste beslissing?

De Bodyguard is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De Bodyguard terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Bodyguard</em>: Redden deelnemers hun VIP uit het water? In de aflevering van gisteren moesten de kandidaten hun VIP uit het water redden. Zij kregen een kogelvrij vest overhandigd, van zo'n tien kilo zwaar. Niet gekeken naar De Bodyguard? Bekijk dan hieronder het fragment terug. Nemen de deelnemers in een split second de juiste beslissing? De Bodyguard is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De Bodyguard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Bodyguard: deuren openen met blaffende honden in je nek Bekijk deze video » Woensdag in De Bodyguard: overwint Tevin zijn angst voor hoogtes? Bekijk deze video »
TV :
De Bodyguard: Redden deelnemers hun VIP uit het water?

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV