Live stream Feyenoord - Sturm Graz (Europa League)

Live stream Feyenoord - Sturm Graz (Europa League)

Kijk hierboven op donderdag 15 september vanaf 18.45 uur LIVE naar de Europa League-wedstrijd Feyenoord - Sturm Graz.

Vanavond (donderdag 15 september) speelt Feyenoord de tweede groepswedstrijd van de Europa League. Het Oostenrijkse Sturm Graz komt op bezoek. De wedstrijd is vanaf 18.45 uur live te zien op Veronica en via de livestream hierboven.

Lees hier waar je Feyenoord - Sturm Graz op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - Sturm Graz

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

De wedstrijd Feyenoord - Sturm Graz is donderdag 15 september om 18.45 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en via de livestream hierboven. De voorbeschouwing op Veronica begint om 18.00 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Live stream <em>Feyenoord - Sturm Graz</em> (Europa League) Kijk hierboven op donderdag 15 september vanaf 18.45 uur LIVE naar de Europa League-wedstrijd Feyenoord - Sturm Graz. Vanavond (donderdag 15 september) speelt Feyenoord de tweede groepswedstrijd van de Europa League. Het Oostenrijkse Sturm Graz komt op bezoek. De wedstrijd is vanaf 18.45 uur live te zien op Veronica en via de livestream hierboven. Lees hier waar je Feyenoord - Sturm Graz op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - Sturm Graz De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting Feyenoord - Sturm Graz (Europa League) Bekijk deze video » De wedstrijd Feyenoord - Sturm Graz is donderdag 15 september om 18.45 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en via de livestream hierboven. De voorbeschouwing op Veronica begint om 18.00 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting Feyenoord - Sparta Rotterdam (Eredivisie) Bekijk deze video » Samenvatting Lazio Roma - Feyenoord (Europa League) Bekijk deze video »
Live :
Live stream Feyenoord - Sturm Graz (Europa League)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV