Ellende met de coniferen in Mr. Frank Visser doet Uitspraak, bekijk de beelden

Ellende met de coniferen in Mr. Frank Visser doet Uitspraak, bekijk de beelden

In Mr. Frank Visser doet Uitspraak is er weer bonje tussen twee buren. Dit keer gaat het over vier grote coniferen. Ze zijn weggehaald zonder het aan de buurman te vragen: "Dat is misschien niet correct geweest", zegt de man die ze heeft omgezaagd. Bekijk het fragment van Mr. Frank Visser doet Uitspraak hieronder.

Mr. Frank Visser doet Uitspraak is elke donderdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Mr. Frank Visser doet Uitspraak terugkijken bij Gids.tv.

Ellende met de coniferen in <em>Mr. Frank Visser doet Uitspraak</em>, bekijk de beelden In Mr. Frank Visser doet Uitspraak is er weer bonje tussen twee buren. Dit keer gaat het over vier grote coniferen. Ze zijn weggehaald zonder het aan de buurman te vragen: "Dat is misschien niet correct geweest", zegt de man die ze heeft omgezaagd. Bekijk het fragment van Mr. Frank Visser doet Uitspraak hieronder. Mr. Frank Visser doet Uitspraak is elke donderdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Mr. Frank Visser doet Uitspraak terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Mr. Frank Visser doet Uitspraak: Johan is niet blij met tuinhuis van de buren (video) Bekijk deze video » Mr. Frank Visser doet Uitspraak: vrouw hoest aan één stuk door vanwege kachel Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's