LLDL-deelneemster herkent 'bekende zanger' niet: "Ik word elke dag herkent"

LLDL-deelneemster herkent 'bekende zanger' niet: "Ik word elke dag herkent"

Er doet opnieuw een ‘bekende Nederlander’ mee aan het datingsprogramma Lang Leve de Liefde. De zanger vertelt dat hij nog elke dag herkent wordt en een eigen realityserie heeft gehad. Zijn date kent hem niet en dat laat ze weten ook: "Ik herken je niet. Vind je dat soms niet vervelend om herkent te worden?" Bekijk het fragment hieronder.

<em>LLDL</em>-deelneemster herkent 'bekende zanger' niet: &quot;Ik word elke dag herkent&quot; Er doet opnieuw een ‘bekende Nederlander’ mee aan het datingsprogramma Lang Leve de Liefde. De zanger vertelt dat hij nog elke dag herkent wordt en een eigen realityserie heeft gehad. Zijn date kent hem niet en dat laat ze weten ook: "Ik herken je niet. Vind je dat soms niet vervelend om herkent te worden?" Bekijk het fragment hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: vervolgen Maurice en Cynthia hun geknuffel in de slaapkamer? (video) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: aanrechtdans is doorslaggevende factor voor Anja en Arjan Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV