Donderdag in Fout maar goud: Marieke Elsinga over haar campingliefde met flaporen

Donderdag in Fout maar goud: Marieke Elsinga over haar campingliefde met flaporen

Donderdagavond zien we de derde aflevering van het RTL 4-programma Fout maar goud. Marieke Elsinga vertelt dan over haar campingliefde met flaporen en haar liefdesbrief naar hem. Ze wordt tijdens de show herrinert aan hem omdat ze het nummer van Romeo 'Coming Home' hoort. Bekijk het fragment van Fout maar goud hieronder.

Het nieuwe programma Fout maar goud is vanaf donderdag 1 september wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Fout maar goud terugkijken bij Gids.tv.

Donderdag in <em>Fout maar goud</em>: Marieke Elsinga over haar <em>campingliefde</em> met flaporen Donderdagavond zien we de derde aflevering van het RTL 4-programma Fout maar goud. Marieke Elsinga vertelt dan over haar campingliefde met flaporen en haar liefdesbrief naar hem. Ze wordt tijdens de show herrinert aan hem omdat ze het nummer van Romeo 'Coming Home' hoort. Bekijk het fragment van Fout maar goud hieronder. Het nieuwe programma Fout maar goud is vanaf donderdag 1 september wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Fout maar goud terugkijken bij Gids.tv. :[clips](title:"Alle fragmenten uit deze uitzending Bekijk ook Twitter: Fout maar goud met de grond gelijk gemaakt: "Nichterig gelach" Bekijk deze video » Fout maar goud: de vunzige praatjes van Fred en Geer wil Chantal Janzen niet horen Bekijk deze video »

:[clips](title:"Alle fragmenten uit deze uitzending

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV