Bekijk de afscheidsvideo van tennislegende Roger Federer: "Ik ken m'n grenzen"

Bekijk de afscheidsvideo van tennislegende Roger Federer: "Ik ken m'n grenzen"

De tennislegende Roger Federer heeft vandaag zijn afscheid aangekondigd. Hij schrijft bij zijn afscheidsvideo: "To my tennis family and beyond" en laat in de video weten: "De tenniswereld heeft me genereuzer behandeld dat ik ooit had durven dromen, maar nu is het tijd om te erkennen dat het tijd is om mijn carrière te beëindigen.” Bekijk de beelden hieronder.

Lees verder onder de video.

Bekijk de afscheidsvideo van tennislegende <em>Roger Federer</em>: &quot;Ik ken m'n grenzen&quot; De tennislegende Roger Federer heeft vandaag zijn afscheid aangekondigd. Hij schrijft bij zijn afscheidsvideo: "To my tennis family and beyond" en laat in de video weten: "De tenniswereld heeft me genereuzer behandeld dat ik ooit had durven dromen, maar nu is het tijd om te erkennen dat het tijd is om mijn carrière te beëindigen.” Bekijk de beelden hieronder. Lees verder onder de video. BlessuresDe 41-jarige Zwitser zet na de Laver Cup aan het einde van deze maand een punt achter zijn mooie tenniscarrière. Vanwege fysieke problemen kwam de tennisser de laatste jaren nauwelijks in actie: "De laatste drie jaar, waarin ik kampte met blessures, hebben veel van mij gevraagd. Ik heb hard gewerkt om terug te komen op niveau, maar ik ken de mogelijkheden en grenzen van mijn lichaam." Bekijk de afscheidsvideo van Roger Federer hierboven. Bekijk ook Renze Klamer ontmoet Roger Federer: "Mag ik een foto met je maken?" Bekijk deze video » Jamie Trenité probeert plannen te maken met Roger Federer: "Helaas, moet terug naar m'n gezin" Bekijk deze video »
TV :
Bekijk de afscheidsvideo van tennislegende Roger Federer: "Ik ken m'n grenzen"

Blessures
De 41-jarige Zwitser zet na de Laver Cup aan het einde van deze maand een punt achter zijn mooie tenniscarrière. Vanwege fysieke problemen kwam de tennisser de laatste jaren nauwelijks in actie: "De laatste drie jaar, waarin ik kampte met blessures, hebben veel van mij gevraagd. Ik heb hard gewerkt om terug te komen op niveau, maar ik ken de mogelijkheden en grenzen van mijn lichaam."

Bekijk de afscheidsvideo van Roger Federer hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV