Zien: Dit zijn de kanshebbers in de categorie Televizier-Ster beste acteur

Zien: Dit zijn de kanshebbers in de categorie Televizier-Ster beste acteur

Angela Schijf, Tygo Gernandt en Frank Lammers zijn de drie genomineerden voor de Televizier-Ster Acteur. Beter bekend als dé prijs voor de beste acteur van het afgelopen jaar. De winnaar wordt 6 oktober tijdens het Televizier-Ring Gala bekendgemaakt.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Dit zijn <em>de kanshebbers</em> in de categorie <em>Televizier-Ster beste acteur</em> Angela Schijf, Tygo Gernandt en Frank Lammers zijn de drie genomineerden voor de Televizier-Ster Acteur. Beter bekend als dé prijs voor de beste acteur van het afgelopen jaar. De winnaar wordt 6 oktober tijdens het Televizier-Ring Gala bekendgemaakt. Tekst gaat verder onder de video. Televizier-SterGisteren werden Raven van Dorst, Tim Hofman en André van Duin in de uitzending verrast met hun nominatie voor de Televizier-Ster voor de beste presentator. Morgenavond wordt duidelijk welke programma’s kans maken op de belangrijkste prijs, de Televizier-Ring 2022. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Dit zijn de kanshebbers in de categorie Televizier-Ster beste acteur

Televizier-Ster
Gisteren werden Raven van Dorst, Tim Hofman en André van Duin in de uitzending verrast met hun nominatie voor de Televizier-Ster voor de beste presentator. Morgenavond wordt duidelijk welke programma’s kans maken op de belangrijkste prijs, de Televizier-Ring 2022.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV