Rachel Hazes weigert te praten met Rob Goossens: "Aantal mensen hier in deze studio"

Rachel Hazes weigert te praten met Rob Goossens: "Aantal mensen hier in deze studio"

Donderdag 15 september 2022 om 21:44

Het lijkt een beetje beter te gaan met André Hazes. De zanger kondigen onlangs zijn comeback aan en moeder Rachel deelt vandaag een bericht met het trots ze op haar zoon is. Opvallend: ze deelt ook een kiekje van een grote taart, maar wat betekent dat precies?

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Rachel Hazes</em> weigert te praten met <em>Rob Goossens</em>: &quot;Aantal mensen hier in deze studio&quot; Het lijkt een beetje beter te gaan met André Hazes. De zanger kondigen onlangs zijn comeback aan en moeder Rachel deelt vandaag een bericht met het trots ze op haar zoon is. Opvallend: ze deelt ook een kiekje van een grote taart, maar wat betekent dat precies? Tekst gaat verder onder de video. In de clinchRob Goossens vertelt in RTL Boulevard dat hij het mysterie van de grote taart probeerde te ontrafelen, maar bij Rachel kwam hij van een koude kermis thuis. De twee zijn namelijk nog altijd in de clinch met elkaar: "Er zijn een aantal mensen hier in deze ruimte, die ervoor hebben gezorgd dat Rachel niet meer met ons wil praten." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Rachel Hazes weigert te praten met Rob Goossens: "Aantal mensen hier in deze studio"

In de clinch
Rob Goossens vertelt in RTL Boulevard dat hij het mysterie van de grote taart probeerde te ontrafelen, maar bij Rachel kwam hij van een koude kermis thuis. De twee zijn namelijk nog altijd in de clinch met elkaar: "Er zijn een aantal mensen hier in deze ruimte, die ervoor hebben gezorgd dat Rachel niet meer met ons wil praten."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's