Zien: Lil Kleine dit weekend terug op Nederlands podium na mishandeling

Zien: Lil Kleine dit weekend terug op Nederlands podium na mishandeling

Lil Kleine maakt aankomend weekend zijn comeback op het podium in Nederland. De rapper gaat optreden op een festival in Rotterdam. Veel bezoekers zijn boos op het festival en willen hun geld terug. Rob Goossens vertelt in RTL Boulevard over de reacties op de rapper.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Lil Kleine</em> dit weekend terug op <em>Nederlands podium</em> na mishandeling Lil Kleine maakt aankomend weekend zijn comeback op het podium in Nederland. De rapper gaat optreden op een festival in Rotterdam. Veel bezoekers zijn boos op het festival en willen hun geld terug. Rob Goossens vertelt in RTL Boulevard over de reacties op de rapper. Tekst gaat verder onder de video. Lil KleineHet is de eerste keer dat Lil Kleine in Nederland op zal treden na de vermeende mishandeling van zijn ex-vriendin Jaimie Vaes. Volgens mediadeskundige Rob Goossens maakt de comeback van Lil Kleine boze tongen los: "Het wordt gezien als een vriendendienst." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Lil Kleine dit weekend terug op Nederlands podium na mishandeling

Lil Kleine
Het is de eerste keer dat Lil Kleine in Nederland op zal treden na de vermeende mishandeling van zijn ex-vriendin Jaimie Vaes. Volgens mediadeskundige Rob Goossens maakt de comeback van Lil Kleine boze tongen los: "Het wordt gezien als een vriendendienst."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's