Hilarisch: Wilfred Genee vergelijkt afscheidsvideo Dick Benschop met Jiskefet

Hilarisch: Wilfred Genee vergelijkt afscheidsvideo Dick Benschop met Jiskefet

Vrijdag 16 september 2022 om 08:28

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Hilarisch: <em>Wilfred Genee</em> vergelijkt afscheidsvideo Dick Benschop met <em>Jiskefet</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Eén van de belangrijkste nieuwtjes van donderdag was het afscheid van Dick Benschop als CEO van Schiphol. De beste man had zelfs een afscheidsvideo opgenomen, waarbij hij nog regelmatig op zijn papiertje moest kijken om de juiste woorden te vinden. Bij het zien van deze video moest Wilfred Genee aan iets heel anders denken: Herman Koch als Jos in 'Debiteuren Crediteuren' van Jiskefet. En eerlijk is eerlijk: de gelijkenis tussen Benschop en Koch is treffend. Zelfs Johan Derksen moet toegeven: "Wat was dat eigenlijk leuk hè..." Een tv-icoon als Jiskefet is tegenwoordig ver te zoeken op de Nederlandse televisie. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Eén van de belangrijkste nieuwtjes van donderdag was het afscheid van Dick Benschop als CEO van Schiphol. De beste man had zelfs een afscheidsvideo opgenomen, waarbij hij nog regelmatig op zijn papiertje moest kijken om de juiste woorden te vinden. Bij het zien van deze video moest Wilfred Genee aan iets heel anders denken: Herman Koch als Jos in 'Debiteuren Crediteuren' van Jiskefet. En eerlijk is eerlijk: de gelijkenis tussen Benschop en Koch is treffend. Zelfs Johan Derksen moet toegeven: "Wat was dat eigenlijk leuk hè..." Een tv-icoon als Jiskefet is tegenwoordig ver te zoeken op de Nederlandse televisie.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's