Zien: Sarita Lorena in tranen door optreden Ferdi Bolland 'Geef nooit op'

Zien: Sarita Lorena in tranen door optreden Ferdi Bolland 'Geef nooit op'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Ferdi Bolland heeft, in tegenstelling tot de andere zangers, ervoor gekozen om van de Portugese liederen af te blijven. Daarom kiest Ferdi ervoor om 'The Climb' van Miley Cyrus in het Nederlands te zingen.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Sarita Lorena</em> in tranen door optreden <em>Ferdi Bolland</em> 'Geef nooit op' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Ferdi Bolland heeft, in tegenstelling tot de andere zangers, ervoor gekozen om van de Portugese liederen af te blijven. Daarom kiest Ferdi ervoor om 'The Climb' van Miley Cyrus in het Nederlands te zingen. Tekst gaat verder onder de video. Toxic relatie'The Climb' speelt een grote rol in het leven van Sanita, omdat het tijdens één van de meest duistere periodes in haar leven erg belangrijk is. Tijdens de relatie met haar ex-vriend, luistert de zangeres vaak naar het nummer. Haar ex is zwaar drugsverslaafd, waardoor ze uiteindelijk in een toxic relatie terecht komt. Bekijk het fragment van Beste Zangers hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Sarita Lorena in tranen door optreden Ferdi Bolland 'Geef nooit op'

Toxic relatie
'The Climb' speelt een grote rol in het leven van Sanita, omdat het tijdens één van de meest duistere periodes in haar leven erg belangrijk is. Tijdens de relatie met haar ex-vriend, luistert de zangeres vaak naar het nummer. Haar ex is zwaar drugsverslaafd, waardoor ze uiteindelijk in een toxic relatie terecht komt.

Bekijk het fragment van Beste Zangers hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV