Beste Zangers gemist? Nielson verrast kandidaten met 'Tranen liegen'

Beste Zangers gemist? Nielson verrast kandidaten met 'Tranen liegen'

Donderdag 15 september 2022 om 23:19

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Voor Nielson was de keuze voor een nummer al snel gemaakt, de zanger wilde namelijk graag 'Lagrimas' zingen. Het nummer is inhoudelijk behoorlijk zwaar, maar de sound van het nummer is vrolijk en dansbaar.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Beste Zangers</em> gemist? <em>Nielson</em> verrast kandidaten met 'Tranen liegen' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Voor Nielson was de keuze voor een nummer al snel gemaakt, de zanger wilde namelijk graag 'Lagrimas' zingen. Het nummer is inhoudelijk behoorlijk zwaar, maar de sound van het nummer is vrolijk en dansbaar. Tekst gaat verder onder de video. Tranen liegenNielson heeft 'Lagrimas' in een Nederlands jasje gestoken en dat slaat aan bij de kandidaten. Zelfs presentator Jan Smit is aan het bewegen op het pakkende 'Tranen liegen' van Nielson. Bekijk het fragment van Beste Zangers hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beste Zangers gemist? Nielson verrast kandidaten met 'Tranen liegen'

Tranen liegen
Nielson heeft 'Lagrimas' in een Nederlands jasje gestoken en dat slaat aan bij de kandidaten. Zelfs presentator Jan Smit is aan het bewegen op het pakkende 'Tranen liegen' van Nielson.

Bekijk het fragment van Beste Zangers hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's