Evenblij maakt Vrienden gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Evenblij maakt Vrienden gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Evenblij maakt Vrienden gemist? Bekijk hier de hele uitzending In Evenblij maakt vrienden ontmoet presentator Frank Evenblij à la Ivo Niehe en Peter van der Vorst binnen- en buitenlandse sterren. De tweede aflevering van het nieuwe seizoen brengt hem naar de beroemde wijnboer Ilja Gort en zangeres Karsu. Alle fragmenten uit deze uitzending Vrijdag in Evenblij maakt vrienden: zangeres Karsu wil alles uit het leven halen (video) Bekijk deze video » Hele wereldEvenblij reist mee naar de internationale succesverhalen van Ilja Gort en Karsu. Zangeres en pianiste Karsu Dönmez wou als kind al de wereld veroveren en speelde toen ze twaalf jaar oud was avond aan avond in het Turkse restaurant van haar vader. Ze werd daarmee zo succesvol dat ze inmiddels over de hele wereld tourt. MegasterEvenblij reist met haar mee naar Istanbul, waar ze een megaster is en nauwelijks over straat kan. En hij reist naar Ilja Gort, de bekende schrijver, tv-maker, reclamemaker en vooral wijnboer in de Bordeaux. Frank zoekt hem op in zijn Franse chateau, waar Gort de wijnstok aan het overdragen is aan zijn zoon. Bekijk ook Frank Evenblij bezoekt Reinout & Danielle Oerlemans in Los Angeles, bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Reinout Oerlemans: 'Danielle en ik vonden onze relatie opnieuw uit' (Evenblij Maakt Vrienden) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In Evenblij maakt vrienden ontmoet presentator Frank Evenblij à la Ivo Niehe en Peter van der Vorst binnen- en buitenlandse sterren. De tweede aflevering van het nieuwe seizoen brengt hem naar de beroemde wijnboer Ilja Gort en zangeres Karsu.

Hele wereld
Evenblij reist mee naar de internationale succesverhalen van Ilja Gort en Karsu. Zangeres en pianiste Karsu Dönmez wou als kind al de wereld veroveren en speelde toen ze twaalf jaar oud was avond aan avond in het Turkse restaurant van haar vader. Ze werd daarmee zo succesvol dat ze inmiddels over de hele wereld tourt.

Megaster
Evenblij reist met haar mee naar Istanbul, waar ze een megaster is en nauwelijks over straat kan. En hij reist naar Ilja Gort, de bekende schrijver, tv-maker, reclamemaker en vooral wijnboer in de Bordeaux. Frank zoekt hem op in zijn Franse chateau, waar Gort de wijnstok aan het overdragen is aan zijn zoon.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Evenblij maakt vrienden


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV