Suzanne Schulting vertelt Arjen Lubach horrorverhalen over agressieve bejaarden op fietskamp

Suzanne Schulting vertelt Arjen Lubach horrorverhalen over agressieve bejaarden op fietskamp

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>Suzanne Schulting</em> vertelt Arjen Lubach horrorverhalen over <em>agressieve bejaarden</em> op fietskamp Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Arjen Lubach zegt heel weinig te weten van shorttrack, maar ging donderdag toch in gesprek met drievoudig Olympisch kampioen Suzanne Schulting - in de hoop iets meer te weten te komen over de sport. Dat lukte wel, want Lubach was verbijsterd toen bleek dat shorttrackers ook op fietskamp gaan. Schulting heeft ware horrorverhalen over deze expeditie, want in het derde hotel waar ze overnachtten verbleven nogal veel agressieve bejaarden. Het leidde tot ergernis én hilariteit bij het nationale shorttrackteam. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Suzanne Schulting vertelt Arjen Lubach horrorverhalen over agressieve bejaarden op fietskamp

Arjen Lubach zegt heel weinig te weten van shorttrack, maar ging donderdag toch in gesprek met drievoudig Olympisch kampioen Suzanne Schulting - in de hoop iets meer te weten te komen over de sport. Dat lukte wel, want Lubach was verbijsterd toen bleek dat shorttrackers ook op fietskamp gaan. Schulting heeft ware horrorverhalen over deze expeditie, want in het derde hotel waar ze overnachtten verbleven nogal veel agressieve bejaarden. Het leidde tot ergernis én hilariteit bij het nationale shorttrackteam.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV