Teun Föhn belachelijk gemaakt om goedkope auto: "Je tas is duurder" (video)

Teun Föhn belachelijk gemaakt om goedkope auto: "Je tas is duurder" (video)

Friday 16 September 2022 om 12:17

Ondanks dat Teun Föhn gek is op luxe, kan het de Urk!-realityster niet schelen in welke auto hij rijdt. Terwijl Teun naar zijn auto loopt, wordt hij keihard uitgelachen. Bekijk de beelden in de Shownieuws-video hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Teun Föhn</em> belachelijk gemaakt om goedkope auto: &quot;Je tas is duurder&quot; (video) Ondanks dat Teun Föhn gek is op luxe, kan het de Urk!-realityster niet schelen in welke auto hij rijdt. Terwijl Teun naar zijn auto loopt, wordt hij keihard uitgelachen. Bekijk de beelden in de Shownieuws-video hieronder. Lees verder onder de video. Zorgen"Waar stap je nou in dan?", vraagt Greetje, terwijl ze vol verbazing naar de auto loopt. "Je tas is nog duurder dan je auto." Teun trekt zich er niks van aan. Hij heeft andere zorgen aan zijn hoofd... Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Urk! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Urk!: Teun en Albert moeten er niet aandenken om negentig jaar te worden Bekijk deze video » Urk! gemist? Jan koopt mega opblaasband op Koningsdag Bekijk deze video »
Show :

Zorgen
"Waar stap je nou in dan?", vraagt Greetje, terwijl ze vol verbazing naar de auto loopt. "Je tas is nog duurder dan je auto." Teun trekt zich er niks van aan. Hij heeft andere zorgen aan zijn hoofd...

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Urk! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's