Kijk LIVE naar uitvaart Queen Elizabeth II (maandag 19 september)

Kijk LIVE naar uitvaart Queen Elizabeth II (maandag 19 september)

Kijk hierboven op maandag 19 september vanaf 11.00 uur LIVE naar de uitvaart van Queen Elizabeth II van het Verenigd Koninkrijk.

Maandag (19 september) vindt de uitvaart van Queen Elizabeth II plaats. De koningin van Engeland overleed op donderdag 8 september op 96-jarige leeftijd. De uitvaart van het langstzittende staatshoofd in de geschiedenis is via de livestream hierboven te volgen.

Koning Willem-Alexander
De uitvaart wordt gehouden in Westminster Abbey en zal worden bijgewoond door zo’n tweeduizend mensen, onder wie tal van staatshoofden en regeringsleiders. Zo zijn ook koning Willem-Alexander, koningin Máxima en prinses Beatrix uitgenodigd voor de plechtigheid. De NOS is er van 11.00 uur tot 17.00 uur live bij.

De uitvaart van Queen Elizabeth II is maandag 19 september vanaf 11.00 uur live te zien op NPO 1, RTL 4 en de livestream hierboven. Na afloop kun je de uitvaart van Elizabeth II terugkijken bij Gids.tv.

Kijk LIVE naar <em>uitvaart Queen Elizabeth II</em> (maandag 19 september) Kijk hierboven op maandag 19 september vanaf 11.00 uur LIVE naar de uitvaart van Queen Elizabeth II van het Verenigd Koninkrijk. Maandag (19 september) vindt de uitvaart van Queen Elizabeth II plaats. De koningin van Engeland overleed op donderdag 8 september op 96-jarige leeftijd. De uitvaart van het langstzittende staatshoofd in de geschiedenis is via de livestream hierboven te volgen. Koning Willem-AlexanderDe uitvaart wordt gehouden in Westminster Abbey en zal worden bijgewoond door zo’n tweeduizend mensen, onder wie tal van staatshoofden en regeringsleiders. Zo zijn ook koning Willem-Alexander, koningin Máxima en prinses Beatrix uitgenodigd voor de plechtigheid. De NOS is er van 11.00 uur tot 17.00 uur live bij. De uitvaart van Queen Elizabeth II is maandag 19 september vanaf 11.00 uur live te zien op NPO 1, RTL 4 en de livestream hierboven. Na afloop kun je de uitvaart van Elizabeth II terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Arjen Lubach choqueert met beelden van overleden Queen Elizabeth in De Avondshow Bekijk deze video » Zien: Britse ambassadeur Joanna Roper in Op1 over historisch afscheid Queen Elizabeth Bekijk deze video »
Livestream :
Kijk LIVE naar uitvaart Queen Elizabeth II (maandag 19 september)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV