HLF8 gemist? Kim Feenstra over aangrijpende documentaire en falende jeugdzorg

HLF8 gemist? Kim Feenstra over aangrijpende documentaire en falende jeugdzorg

In de nieuwe documentaire TAKEN - Kinderen van de straat kijkt Kim Feenstra hoe het is gesteld binnen de jeugdzorg, nadat er in 2019 naar buiten kwam dat kinderen daar slachtoffer zouden zijn geworden van lichamelijk en geestelijk geweld. Bij HLF8 vertelt ze over de aangrijpende documentaire.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>HLF8</em> gemist? <em>Kim Feenstra</em> over aangrijpende documentaire en <em>falende jeugdzorg</em> In de nieuwe documentaire TAKEN - Kinderen van de straat kijkt Kim Feenstra hoe het is gesteld binnen de jeugdzorg, nadat er in 2019 naar buiten kwam dat kinderen daar slachtoffer zouden zijn geworden van lichamelijk en geestelijk geweld. Bij HLF8 vertelt ze over de aangrijpende documentaire. Tekst gaat verder onder de video. Falende jeugdzorg"Tijdens het maken van de documentaire zijn we erachter gekomen dat er gewoon heel veel geld in omgaat. Het is bijna een beloning als je een kind uit huis plaatst", aldus Kim Feenstra in HLF8. De documentaire, die je voor een donatie vanaf twee euro kunt zien, staat nu op INDEPENT. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Falende jeugdzorg
"Tijdens het maken van de documentaire zijn we erachter gekomen dat er gewoon heel veel geld in omgaat. Het is bijna een beloning als je een kind uit huis plaatst", aldus Kim Feenstra in HLF8. De documentaire, die je voor een donatie vanaf twee euro kunt zien, staat nu op INDEPENT.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's