Zien: 11-jarige violist Eline krijgt Golden Buzzer in Holland’s Got Talent

Zien: 11-jarige violist Eline krijgt Golden Buzzer in Holland’s Got Talent

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 16 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

Een staande ovatie én gelijk door naar de halve finale door de Golden Buzzer van jurylid Marc-Marie Huijbregts in Holland’s Got Talent. Het maakte het optreden van Eline meer dan geweldig.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: 11-jarige <em>violist Eline</em> krijgt Golden Buzzer in <em>Holland’s Got Talent</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 16 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. Een staande ovatie én gelijk door naar de halve finale door de Golden Buzzer van jurylid Marc-Marie Huijbregts in Holland’s Got Talent. Het maakte het optreden van Eline meer dan geweldig. Tekst gaat verder onder de video. ElineDe 11-jarige Eline speelt al sinds haar vierde viool. Toen ze zes jaar werd, begon ze ook met piano spelen. Eline werd zelfs op haar zevende al aangenomen op de Sweelinck Academie, de Jong Talent afdeling van het Conservatorium van Amsterdam. Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: 11-jarige violist Eline krijgt Golden Buzzer in Holland’s Got Talent

Eline
De 11-jarige Eline speelt al sinds haar vierde viool. Toen ze zes jaar werd, begon ze ook met piano spelen. Eline werd zelfs op haar zevende al aangenomen op de Sweelinck Academie, de Jong Talent afdeling van het Conservatorium van Amsterdam.

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV