Langs de Kust gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Langs de Kust gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Langs de Kust gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de voorlaatste aflevering van Langs de kust maken Huub Stapel en Martin Hendriksma een tocht langs de kust van Friesland. Deze reis begint uiteraard langs de Afsluitdijk - al is het voor Huub en Martin nog niet gemakkelijk aan de overkant te komen. LiftGelukkig treffen ze enkele palingvissers die hun fuiken inspecteren, zij zijn bereid de mannen een lift te geven. De zoetwatervissers vertellen Huub over de invloed van de dijk en het definitief afsluiten van de Zuiderzee op hun werkzaamheden en het bijzondere bestaan van de paling. WadlopenAan de Friese zijde gaat Huub op bezoek bij Johan Pollema. Hij runt een hengelsportwinkel, maar is eigenlijk verliefd op de dijk. Hij verzamelt werkelijk alles van de Afsluitdijk. Getuige hiervan zijn de honderden foto’s en andere memorabilia. Verder gaan Huub en Martin wadlopen met de legendarische gids “Wadloop Annie”: een hele belevenis. Bekijk ook Op1 gemist? Huub Stapel gaat wadlopen in nieuwe serie Langs de Kust (video) Bekijk deze video » Huub Stapel slacht Schiphol-directeur Benschop: 'Schop onder zijn hol en salaris terugbrengen' (Jinek) Bekijk deze video »
Uitzending :
Langs de Kust gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de voorlaatste aflevering van Langs de kust maken Huub Stapel en Martin Hendriksma een tocht langs de kust van Friesland. Deze reis begint uiteraard langs de Afsluitdijk - al is het voor Huub en Martin nog niet gemakkelijk aan de overkant te komen.

Lift
Gelukkig treffen ze enkele palingvissers die hun fuiken inspecteren, zij zijn bereid de mannen een lift te geven. De zoetwatervissers vertellen Huub over de invloed van de dijk en het definitief afsluiten van de Zuiderzee op hun werkzaamheden en het bijzondere bestaan van de paling.

Wadlopen
Aan de Friese zijde gaat Huub op bezoek bij Johan Pollema. Hij runt een hengelsportwinkel, maar is eigenlijk verliefd op de dijk. Hij verzamelt werkelijk alles van de Afsluitdijk. Getuige hiervan zijn de honderden foto’s en andere memorabilia. Verder gaan Huub en Martin wadlopen met de legendarische gids “Wadloop Annie”: een hele belevenis.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Langs de kust


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV