Angela de Jong in Jinek: "Johan Derksen tegenspreken mag niet"

Angela de Jong in Jinek: "Johan Derksen tegenspreken mag niet"

Zaterdag 17 september 2022 om 16:21

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 16 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Angela de Jong</em> in <em>Jinek</em>: &quot;<em>Johan Derksen</em> tegenspreken mag niet&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 16 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Over het akkefietje dat AD-columniste Angela de Jong deze week met Johan Derksen in Vandaag Inside had, is al veel gezegd en geschreven. Jinek wil toch nog weten of ze er eigenlijk zelf over had kunnen schrijven omdat ze er onderdeel van uitmaakte. Angela denkt van niet, sterker nog, dan had ze het fragment terug moeten kijken. De bekende televisierecensente is daar niet aan gewend, zichzelf op televisie zien. Not doneTenslotte op de vraag van Jinek wanneer ze weer bij Vandaag Inside aanschuift, verwacht de Jong voorlopig niet omdat het ‘not done’ is Johan tegen te spreken. Maar zodra de uitnodiging komt gaat ze zeker weer. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Angela de Jong in Jinek: "Johan Derksen tegenspreken mag niet"

Over het akkefietje dat AD-columniste Angela de Jong deze week met Johan Derksen in Vandaag Inside had, is al veel gezegd en geschreven. Jinek wil toch nog weten of ze er eigenlijk zelf over had kunnen schrijven omdat ze er onderdeel van uitmaakte. Angela denkt van niet, sterker nog, dan had ze het fragment terug moeten kijken. De bekende televisierecensente is daar niet aan gewend, zichzelf op televisie zien.

Not done
Tenslotte op de vraag van Jinek wanneer ze weer bij Vandaag Inside aanschuift, verwacht de Jong voorlopig niet omdat het ‘not done’ is Johan tegen te spreken. Maar zodra de uitnodiging komt gaat ze zeker weer.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's