Rob Goosens over heftige mishandeling Lil Kleine: "Geweld met voorbedachten rade"

Rob Goosens over heftige mishandeling Lil Kleine: "Geweld met voorbedachten rade"

Lil Kleine is samen met zijn vrienden in de nacht van donderdag op vrijdag in de Amsterdamse Club Air bij een heftige mishandeling betrokken geraakt. De rapper kreeg in de club ruzie met een andere bezoeker. Mediadeskundige Rob Goossens vertelt in RTL Boulevard over de betrokkenheid van Lil Kleine.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Rob Goosens</em> over heftige mishandeling <em>Lil Kleine</em>: &quot;Geweld met voorbedachten rade&quot; Lil Kleine is samen met zijn vrienden in de nacht van donderdag op vrijdag in de Amsterdamse Club Air bij een heftige mishandeling betrokken geraakt. De rapper kreeg in de club ruzie met een andere bezoeker. Mediadeskundige Rob Goossens vertelt in RTL Boulevard over de betrokkenheid van Lil Kleine. Tekst gaat verder onder de video. Reactie Advocaat Lil KleineAls de mannen los van elkaar eruit worden gezet vindt er even later een heftige vechtpartij plaats waarbij een man zwaargehavend wordt achtergelaten. De advocaat van Lil Kleine ontkent betrokkenheid van de rapper. Hij zegt dat de Lil Kleine in de club werd 'lastiggevallen'. Vervolgens is hij door een beveiliger naar zijn auto begeleid en vertrokken. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Rob Goosens over heftige mishandeling Lil Kleine: "Geweld met voorbedachten rade"

Reactie Advocaat Lil Kleine
Als de mannen los van elkaar eruit worden gezet vindt er even later een heftige vechtpartij plaats waarbij een man zwaargehavend wordt achtergelaten. De advocaat van Lil Kleine ontkent betrokkenheid van de rapper. Hij zegt dat de Lil Kleine in de club werd 'lastiggevallen'. Vervolgens is hij door een beveiliger naar zijn auto begeleid en vertrokken.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's