Nederland is vol gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Nederland is vol gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Nederland is vol gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het programma Nederland is vol onderzoeken Jeroen Pauw en Sander Heijne of Nederland de grenzen van de groei heeft bereikt. Daarbij duiken ze onder meer in de chaos op Schiphol, de explosie van toeristen en het verkeer. VleesindustrieDeze week duiken Pauw en Heijne echter in één van de grote actuele problemen in Nederland: de landbouwsector. Na een zomer vol boerenprotesten besluit Nederland is vol het probleem tegen het licht te houden. Nederland heeft één van de grootste vleesindustrieën van Europa en is op de Verenigde Staten na de grootste landbouwexporteur ter wereld. DierenEr leven ver over de honderd miljoen dieren in ons land. Het heeft ons welvaart opgeleverd, maar inmiddels ligt de sector dus flink onder vuur. Hoe verhoudt de welvaart die de landbouwsector ons oplevert zich tot de overlast en schade die het veroorzaakt? En blijft vlees in de toekomst voor iedereen toegankelijk? Bekijk ook Jeroen Pauw: 'Geen kinderen hebben is een zegen én goed voor je footprint' (Op1) Bekijk deze video » Bekijk de eerste beelden van nieuw BNN-programma Nederland is Vol Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Sunday 18 September 2022 om 22:47

In het programma Nederland is vol onderzoeken Jeroen Pauw en Sander Heijne of Nederland de grenzen van de groei heeft bereikt. Daarbij duiken ze onder meer in de chaos op Schiphol, de explosie van toeristen en het verkeer.

Vleesindustrie
Deze week duiken Pauw en Heijne echter in één van de grote actuele problemen in Nederland: de landbouwsector. Na een zomer vol boerenprotesten besluit Nederland is vol het probleem tegen het licht te houden. Nederland heeft één van de grootste vleesindustrieën van Europa en is op de Verenigde Staten na de grootste landbouwexporteur ter wereld.

Dieren
Er leven ver over de honderd miljoen dieren in ons land. Het heeft ons welvaart opgeleverd, maar inmiddels ligt de sector dus flink onder vuur. Hoe verhoudt de welvaart die de landbouwsector ons oplevert zich tot de overlast en schade die het veroorzaakt? En blijft vlees in de toekomst voor iedereen toegankelijk?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Nederland is vol

Actuele video's

Meer actuele video's