Bekijk deel 2 van Undercover in Nederland over misleidende afvalcoach (promo)

Bekijk deel 2 van Undercover in Nederland over misleidende afvalcoach (promo)

Sunday 18 September 2022 om 12:21

Op 11 september was er een schrijnende reportage te zien in Undercover in Nederland, het programma waarin Alberto Stegeman de meest verdorven oplichters ontmaskert en confronteert met hun daden. Deze ging over een zelfbenoemde afvalcoach die minderjarige anorexiapatiënten adviseert nog meer af te vallen. Vanavond, 18 september, zien we het tweede deel. Bekijk een fragment hieronder.

Undercover in Nederland is iedere zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt iedere aflevering en de beste fragmenten van Undercover in Nederland terugkijken via Gids.tv.

Bekijk deel 2 van <em>Undercover in Nederland</em> over misleidende afvalcoach (promo) Op 11 september was er een schrijnende reportage te zien in Undercover in Nederland, het programma waarin Alberto Stegeman de meest verdorven oplichters ontmaskert en confronteert met hun daden. Deze ging over een zelfbenoemde afvalcoach die minderjarige anorexiapatiënten adviseert nog meer af te vallen. Vanavond, 18 september, zien we het tweede deel. Bekijk een fragment hieronder. Undercover in Nederland is iedere zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt iedere aflevering en de beste fragmenten van Undercover in Nederland terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zien: Henk H. masseert naakte kinderen en wordt ontmaskerd door Alberto Stegeman Bekijk deze video » Undercover in Nederland: afvalcoach adviseert anorexiapatiënten nog meer af te vallen Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's